Dernek başkanımızın genel kurul daveti

Haber Tarihi: 10.05.2019

Değerli arkadaşlar;

Son derecede verimli ve başarılı geçen bir kongreyi takiben zannımca bütün arkadaşlar yorgunluk atmaktadırlar. Bence bu kongrenin en önemli özelliği-tartışmasız bilimselliği dışında- tüm camiamızın tam anlamıyla kaynaşması, dostluk ilişkilerini pekiştirmesi, genç uzman arkadaşlarımız ile deneyimli, kendini kanıtlamış hocaların aynı sıcak ortamda buluşması ve bu atmosferi paylaşması olmuştur. Bu sıcak görünüm bana artık derneğimizin emekleme çağını aşıp dinamizm dolu gençlik çağına girdiğini göstermiştir. Bu deneyimleri daha önce uluslararası boyutta yaşayan bir arkadaşınız olarak geleceğimizin çok parlak olduğunu görmekteyim. Kurucusu olduğum bu en genç meslek örgütünde aralıklı olarak üç dönem başkanlık yaptım ve artık belirli bir düzeye getirdiğim inancını taşımaktayım. Bu dönemler içinde beni kayıtsız şartsız destekleyen tüm meslektaşlarıma şükranlarımı arz ederim.

Üçüncü dönemin sonu olan 26 Mayıs 2019’da yapacağımız genel kurulumuz ile yeni yönetimimiz ve başkanımız seçilecek ve derneğimizin bu taze kan ile çok daha enerjik bir şekilde yoluna devam edeceği inancındayım, bundan hiçbir kuşkum yoktur ve olamaz. Sizlerden ricam bu genel kurula tam kadro ile katılmanız ve sağlıklı bir seçim yapabilmeyi sağlamanızdır, geleceğimizin teminatı bu seçimdir.

Sözlerime son verirken sizlere uzun bir meslek yaşamının yanı sıra sevdiklerinizle mutlu bir yaşam dilerim.

Prof. Dr. A. Nuri YAZICIOĞLU

Başkan