Dernek başkanımızın mesajı

Haber Tarihi: 08.10.2019

Prof. Dr. C. Özlem Üçok'un mesajı:

Değerli Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Üyelerimiz ve Sevgili Meslektaşlarım,

Hepinizin bildiği gibi iki yıldır, genç ve aktif bir ekiple kurslar yaptık, uluslararası kongremizi düzenledik ve web sitemizi yeniledik. Bu iki yıllık süreçte 120 yeni üye derneğimize katılarak bizim büyüyüp güçlenmemizi sağladı. Hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Dernek faaliyetlerindeki başarımızı büyük bir ekibin çok düzenli, gayretli ve en önemlisi sevgi dolu çalışmasına borçluyuz. Gelir getirici faaliyetlerimizle dernek bütçemiz çok iyi bir noktaya geldi, bu geliri kongre ve kurslarımızda destek olarak kullanmayı, genç arkadaşlarımıza daha çok ödül ve kongre desteği vermeyi planlıyoruz. 2021’de Kore’de yapılacak IADMFR kongresine güçlü bir kadro ile giderek, 2025 IADMFR kongresini Türkiye’de yapmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz.

4-6 Mart 2020 tarihinde Eskişehir’de Osmangazi Üniversitesi’nin düzenleyeceği “Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi”ne dernek olarak destek vereceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda yeni dönemde de kurslar organize edeceğiz. Yeni dönem için planladığımız uluslararası kongre hazırlıklarımıza da başladık.

Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğimize verdiğiniz destek için teşekkür eder, yeni dönemde birlik ve bütünlük içinde yapacağımız güzel çalışmalarda sağlıkla buluşmayı dileriz. Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. C. Özlem ÜÇOK

Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği