E-TAEK Hizmetleri

Haber Tarihi: 02.07.2019

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu elektronik ortamda hizmet vermektedir. Lisans başvurusu ve benzeri işlemlerle ilgili olarak kurumun Web sitesinde yer alan bilgilendirmenin özetini aşağıda okuyabilir, daha geniş bilgi için ana sayfamızdaki Önemli Bağlantılar bölümünden TAEK bağlantısını tıklayarak kurumun Web sitesine ulaşabilirsiniz.

"e-Devlet projesi kapsamında Kurumumuz tarafından üretilen mal ve hizmetlerden faydalanan Kurum/Kuruluş ve vatandaşın en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde faydalanması, verilen hizmetlerin e-Devlet kapısından elektronik ortamda sunulması amacı ile çalışmalar e-TAEK Hizmetleri olarak yürütülmektedir."

"Kurumumuz tarafından verilen mal ve hizmetlerin başvuruları  e-devlet üzerinden yapılmaktadır. Başvuruda hizmete ait tahakkuk oluşturulmasını mütakip, ücretin Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası ve Halkbank online tahsilat hesaplarına yatırılması gerekmektedir. Başvuru ve ödemelere ilişkin ayrıntılı bilgi web sitemizin hizmetler bölümünde yer almaktadır."