Kuruluş Yıl Dönümü

Haber Tarihi: 26.11.2018

Değerli arkadaşlarım,

Bugün 26 kasım 1997 tarihinde kurmuş olduğumuz Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğinin 21. kuruluş yıl dönümüdür.

Bilindiği gibi ODR bilim dalı önce Cerrahi Anabilim Dalı ve takiben de Tedavi Anabilim Dalı bünyesinde çalışmaya başlamıştır. Bu süreçler içinde hiç bir zaman bağımsız olarak çalışma imkanımız ne yazık ki olamamıştır. Bunun böyle devam edemeyeceğini gördüğümden önce 1997 yılında Antalya'da yapılan bir Sağlık Bilimleri toplantısında anabilim dalı kararı alınmış bunu takiben de derneğimiz çalışmaları tamamlanmıştır. Bugün gerek ulusal gerek uluslararası saygınlığımıza kavuşmuş bulunmaktayız.
Dernek çalışmalarımız tamamen bilimsel yönde olup çeşitli son derece başarılı uluslararası ve ulusal kongreler, sempozyumlar ve kurslar düzenleyerek meslek dernekleri arasında hak ettiğimiz saygın yerimizi almış bulunmaktayız. Bu başarılı çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bu vesile ile siz dernek üyelerimizin kuruluş yıl dönümünü kutlar ve başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

En derin saygılarımla.

A. Nuri YAZICIOĞLU