Etkinlik Detayı

Etkinlik Tarihi: 28.10.2020 09:00
 Etkinlik Bitişi: 1.11.2020 17:30

Değerli Meslektaşlarımız,

Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğimizin 28 Ekim-1 Kasım 2020 tarihinde Grand Ankara Otel’de düzenlenecek olan 4. Uluslararası Kongresi’nde branşlarında uzman çok değerli akademisyenlerle bir araya gelecek olmanın heyecanı içerisindeyiz. Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğimiz, Diş hekimliğinin her alanıyla ve Tıp bilim dallarıyla belki de en yakından ilişkili olan branşımızda teşhis ve tedavi planlamasına bakış açımızı genişletmek için, multidisipliner çalışmalara önem vermektedir. 2019 yılı Nisan ayında düzenlediğimiz 3. Uluslararası Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji kongremizde Baş-boyun Radyolojisi ve Oral Patoloji konularında Tıp Fakültesi hocalarımızın değerli konferanslarına da yer verdik. İlgiyle izlenen ve son derece başarılı geçen kongremizin ardından Derneğimizin desteklediği ve 4-5 Mart 2020’de Eskişehir’de Osman Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen Uluslararası Ağız Kanserleri Kongresi’nde Diş hekimliği ve Tıp bilimlerinin pek çok dalından hocalarımız bizi kırmadılar, en güncel bilgileriyle bizlere destek verdiler, hepsine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ağız lezyonlarının ve dental bulguların değerlendirilmesinde dişhekimliğinin diğer Anabilim Dallarının bakış açılarına da yer verebilmek amacıyla 4. Uluslararası Kongremizin alt başlığını “Maksillofasiyal Görüntülemede Multidisipliner Yaklaşım” olarak belirledik ve konularında uzman çok değerli bilim insanlarını davet ettik.

EADMFR Derneği Avrupa’da gerçekleştirmek istediği TME Görüntüleme Kursu’nun ülkemizde yapılmasını kabul etti. 28 Ekim 2020 tarihinde 4. Uluslararası Kongremiz öncesinde tam gün sürecek özel bir kurs programı düzenledik. Çeşitli ülkelerden alanında uzman konuşmacılarla TME görüntüleme konusunun derinlemesine irdeleneceği kursun, alanımız için çok faydalı olacağına inanıyoruz.

Yönetim kurulumuz ve Kongre düzenleme kurulumuz olarak Ankara’da 1997 yılında kurulan Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneğimizin, başkentimizde hiç kongre yapmadığını farkederek, 29 Ekim 2020’de Cumhuriyet Bayramımızı hep beraber nostaljik bir Cumhuriyet balosu ile kutlamayı ve yine hep beraber 1 Kasım 2020 sabahı Anıtkabir ziyareti yaparak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımızı sunmayı arzu ettik.

Cumhuriyet coşkusunu hep beraber yaşamak, Atamıza şükranlarımızı sunmak ve bilgiyi paylaşmak için sizleri 28 Ekim-1 Kasım 2020’de Ankara’ya bekliyoruz.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Detaylı bilgi için  http://odmfr2020.org/

Prof. Dr. Cemile Özlem ÜÇOK