Özet Gönderimi ve Erken Kayıt

Haber Tarihi: 10.01.2019

Yoğun talep üzerine, bildiri gönderim süresi 20 ocak pazar gününe kadar; erken kayıt 15 şubat cuma gününe kadar uzatılmıştır. 25-28 Nisan 2019 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan 3. Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği Kongremiz için sizlerden gelen yoğun talep üzerine, sözlü sunum (tam metin) ve poster (özet) gönderimi için süre 20 Ocak 2019 tarihine kadar uzatılmıştır. Kongreye erken kayıt için son gün 15 Şubat 2019 olarak düzenlenmiştir. Sözlü sunumların 3 sayfayı geçmeyecek şekilde tam metin olarak kongre sitesine yüklenmesi gerekmektedir. Türkçe ve İngilizce başlıklar ile Türkçe ve İngilizce özetler de sunum metni ile birlikte yüklenecektir. Hepsinin toplamı 3000 kelimelik bir alan ile sınırlandırılmıştır. İlaveten en fazla 3 fotoğraf ve en fazla 3 tablo eklenebilir. Sözlü sunum ve poster özetlerinde dergi kurallarına uyulmasına lütfen dikkat ediniz. Kongreye katılımınızı ve desteğinizi bekliyoruz. Saygılarımızla, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Oral Diagnoz ve Maksillofasiyal Radyoloji Derneği